Frisører – mer fritid og bedre lønn!

Ønsker du mer kontroll over dagene dine samt tjene bedre som frisør? Nå har du muligheten å bli del av et helt unikt nettverk av frisører og stylister. Se hvordan under.

 

 

 

 

«Hei, jeg heter Pia og jeg er freelance frisør og bruker Biaton for å få kunder.

Det er veldig enkelt, jeg får bookinger  via appen til Biaton, her chatter jeg med kunden og avtaler behandlingen. Betalingen skjer automatisk gjennom Biaton, så det slipper jeg å tenke på. Pengene kommer rett på konto og Jeg bestemmer selv når jeg vil jobbe. Etter å ha begynt å bruke biaton tjener jeg bedre, og jeg har endelig mer fritid.»

 

 

Hvorfor Biaton?

I snitt tjener en frisør i dag mellom 120 og 130 kroner i timen, man står mye ledig i salongen samt at salongen stikker av med største delen av fortjenesten din. Ved å tilby frisørtjenester gjennom Biaton sitter du igjen med nesten alt selv. Eksempelvis: klipper du noen for 400kr så tjener du 380kr. Det gjør at du jobber mindre og tjener mer!

  • Gratis bookingssystem
  • Betalingsløsning (du får pengene rett på konto)
  • Chat med kunder
  • Du slipper hjemmesider
  • Få hjelp til markedsføring

Biaton gjør det altså enkelt for deg å kunne ta på deg freelanceoppdrag som frisør. Kundene kontakter, booker og betaler deg via appen (IOS / Android).

Søk her: vi tar kontakt så snart vi kan

 

Det finnes mange spennende tjenester på Biaton. Se promofilmen under.

 

Har du noen spørsmål? Bruk chatten (nede i høyre hjørne), vi hjelper deg gjerne.