Deltidsjobb for deg som er glad i naturen og ønsker å gjøre en forskjell for samfunnet

Plastsøppel i havet er et enormt miljøproblem. Over åtte millioner tonn plast havner i havet årlig.

15 tonn plast ender opp i havet hvert minutt, døgnet rundt. Rundt en million sjøfugl dør årlig på grunn av marin forsøpling.

Fisker, fugler og andre skapninger som lever i og nær havet spiser plastbiter i den tro at det er mat.

Fortsett å lese «Deltidsjobb for deg som er glad i naturen og ønsker å gjøre en forskjell for samfunnet»

Fantastiske toppturopplevelser i hele Norge

Opplev Norge på sitt beste med lokale toppturguider.

 

Turer i hele landet – enkelt og billig

På plattformen finner du guider og turer i hele landet. Man kan i løpet av et par minutter planlegge spesielle turer med en guide. Unngå å gå i kø, la lokale guider vise deg de skjulte rutene. Opplev topptur som det skal være i fantastisk Norsk natur. Uansett om du skal ta turen til Tromsø eller ønsker å oppleve fantastiske Sogn og Fjordane med ski på beina. Man kan i løpet av få minutter finne turer, avklare med guide og booke – enkelt og billig!

 

På Biaton finner man et stor utvalg av friluftslivstjenester og vi har akkurat hatt en fantastisk september og oktober med våre lokale jaktguider. Man finner også skitreneretrenere og instruktører og mye mer.

Fortsett å lese «Fantastiske toppturopplevelser i hele Norge»

Duejakt på Sætre

Kamuflasjenett, lokkeduer, ammunisjon og kaffe er klargjort av jaktguide Tommy, men værvarselet melder store mengder nedbør. Det spøker for morgendagens duejakt. Vil det klarne opp? Vil det bli noe duetrekk i det hele tatt?

 

Klokken halv 6 på morgenen ringer jaktguide Tommy oss og forteller at været er imot oss, og at han ikke kan love at det kommer noe duer i det hele tatt. Men, Tommy har lang erfaring med duejakt og forteller oss at duene alltid kommer frem når været går fra regn til sol, noe som det er en sjanse for idag. Vi var aldri i tvil, vi prøver!

Fortsett å lese «Duejakt på Sætre»