Fulltidsjobb og hund – 5 hverdagstips til en travel hundeeier!

 

Enten du har, eller vurderer å skaffe deg en hund, vil det alltid komme opp situasjoner hvor det er vanskelig å kombinere hundeeierejobben med den daglige 8-4 jobben. Med en hektisk hverdag med både jobb, venner og hobbyer kan det bli utfordrende med en hund i tillegg… og alle hundeeiere ønsker jo å gi hunden sin all den oppmerksomhet, trening og kos den trenger. Heldigvis finnes det flere tips og triks som gjør det fullt mulig å mestre dette. Her er noen av tips til hvordan du får det til å funke:

Fortsett å lese «Fulltidsjobb og hund – 5 hverdagstips til en travel hundeeier!»

Topp 4 lokasjoner for topptur i Norge

Frikjøring og toppturer har blitt mer og mer populært i vinternasjonen Norge. Det er kanskje ikke så rart når vi har tilgang på noen av de mest spektakulære fjellene i Europa. Fjellene er ville, varierte og vakre. God infrastruktur gjør det enkelt å komme seg rundt fra lokasjon til lokasjon og det er uendelig med flotte turer. Vi ønsker å trekke frem noen områder som bør oppleves om man er glad i toppturer!

Fortsett å lese «Topp 4 lokasjoner for topptur i Norge»

Kom i ditt livs beste form nå – Tønsberg – en 6 ukers utfordring – Menn

Ta Tak – en seks ukers utfordring for å endre din helse

Vi har nå arrangert 10 ta tak utfordringer. Alle kursene har vært fullbooket og utfordringen har 92% tilfredshet hos våre deltakere. Programmet er designet av spesialister innenfor trening og kosthold. Med flere trenere og små grupper får alle deltakere god oppfølging.

Fortsett å lese «Kom i ditt livs beste form nå – Tønsberg – en 6 ukers utfordring – Menn»